ALİ TURAN – ZİRAAT MÜHENDİSİ
ISPANAK ÜRETİCİSİ
ZİRAAT MÜHENDİSLERİMİZ VE ÇİFTÇİLERİMİZ İKLİM ŞARTLARI UYGUN BÖLGELERDE, TOPRAK ANALİZİ YAPILMIŞ, EN VERİMLİ TOPRAKLARA SAĞLIKLI TOHUMLARLA EKİM YAPARLAR
ÜRÜNLER DOĞAL KOŞULLARDA -40 DERECEDE “SÜPER ŞOKLAMA” YÖNTEMİYLE DONDURULUR, BESİN DEĞERLERİ KORUMA ALTINA ALINIR. BÖYLECE KATKI MADDESİNE DE İHTİYAÇ YOKTUR.
MEVSİMİNDE DONDURULMUŞ SEBZE VE MEYVELER HER ZAMAN TAZE, HER MEVSİM SOFRALARINIZA LEZZET KATMAK ÜZERE YOLA ÇIKARLAR.
TARLADA DOĞAL ŞARTLARDA YETİŞTİRİLEN VE HASAT EDİLEN ÜRÜNLERİMİZDE ZİRAİ İLAÇ KALINTISI BULUNMAZ
ISPANAKTA YAPRAK HASADI GERÇEKLEŞİYOR, KÖKLER TOPRAKTA KALIYOR. BİZ BUNU TEKRAR TARLAYA KARIŞTIRMAK SURETİYLE SÜRDÜRÜLEBİLİR TARIMI GERÇEKLEŞTİRMİŞ OLUYORUZ."
ALİ TURAN – ZİRAAT MÜHENDİSİ, ISPANAK ÜRETİCİSİ
YAKLAŞIK 6 AYDA ISPANAĞI HASAT EDEBİLİRSİNİZ AMA SUPERFRESH İLE BİRLİKTE BİZ BUNUN 6 GÜNDE HASADINI GERÇEKLEŞTİRİYORUZ."
ALİ TURAN – ZİRAAT MÜHENDİSİ, ISPANAK ÜRETİCİSİ